Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

2014 Plaj Makyajı ve Saç Modelleri

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Miami Swim

Luli-Fama-2

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Miami Swim Week 2014 her yönüyle incelenmeye değer ve dolu dolu geçti. Gelin 5 gün boyunca sergilenen defilelerde mankenlere nasıl makyaj yapılmış, hangi saç modelleri kullanılmış bir göz atalım. Bu yaz tatil hayallerini ertelemiş olanlar gelecek sene için aklının bir köşesine yazsın yada halihazırda tatilde olanlar ilham alsın 🙂 O zaman başlayalım;

2014-plaj-saci-modelleri

 

Naila Swimwear mankenlerinin yüzüne naturel tonlarda, doğal görünen bir makyaj yapılmış. Bence plajda ve tatilinizi geçirdiğiniz yerde bu tür makyajlar tercih ederek doğal güzelliğinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Mankenlerin saçına ise maşa uygulanarak kıvırcık saç modeli tercih edilmiş. Fakat öyle kuaförden yeni çıkmış gibi değil, daha doğal görünecek şekilde. Bandanalar önümüzdeki sene de plajın gözdesi olacağa benziyor.

2014-plaj-saci-modasi

 

İşte en kolay uygulayabileceğiniz ve çabasız bir şıklık yakalayabileceğiniz bir saç modeli; saç örgüsü. Eğer saçınız uzunsa basit bir saç örgüsü ve güneş gözlüğü ile plaj stiliniz tamam demektir

2014-plaj-saci-ve-plaj-makyaji

 

Plaj saçı dendiğinde benim aklıma ilk gelen saç modelleri dalgalı saç ve saç örgüleridir. İşte bu yüzden, saç örgüsü ile dalgaları birleştiren 6 Shore Road‘un mankenlerine uyguladığı saç modeline bayıldım. Saç örgüleri ile süslenmiş ve yana ayrılmış olan bu dalgalı saç modeli sizce de fazla yaz kokmuyor mu? Makyaj olarak ise gümüş rengi bir göz kalemi ile gözlerin vurgulandığı, dudaklara da ombre görünümünün kazandırıldığı bir makyaj tercih edilmiş.

2014-yaz-plaj-saci-modelleri

 

Aqua Di Lara mankenlerinin saçı ise bu şekilde örülmüştü. Dediğim gibi plaja en fazla yakışan saç modellerinden biri saç örgüleri. Siz ne dersiniz?

Luli-Fama

 

Peki ya tırnaklar ne durumda? Luli Fama defilesine çıkan mankenlerin tırnaklarını Zoya’nın tropikal renkte ojeleri süslemişti. Her tırnağa ayrı renk oje sürme trendi geri mi geliyor dersiniz? Bence bikiniye uygun sürülen oje, plajda stilinizi tamamlayan hoş bir ayrıntıdır.

2014-plaj-topuzu-modelleri

 

Plaj topuzu modellerine ne dersiniz? Sıcaktan bunalanlar için hem pratik hem de şık bir çözüm.BCBGeneration mankenlerin saçını yüksek bir topuz yaparken, Poko Pano ise şık bir ense topuzu tercih etmiş.

2014-islak-gorunumlu-sac-modasi

 

Islak görünümlü saç modelleri yine ama yine moda 🙂 Suboo defilesinde mankenlerin saçına plaj ruhuna uygun olarak ıslak bir görünüm verilmişti.

2014-plajda-ne-moda

 

Mara Hoffman defilesi podyumun en renklilerinden biriydi. Mankenlerin saçı rengarenk örgülerle, ponponlarla süslenmişti. Plajda ne kadar kullanışlı olur bilmiyorum fakat çok hoş göründüğü kesin!

2014-plaj-makyaji

Beach Bunny mankenlerinin saç örgüsü modeli oldukça değişik ve hoştu.

2014-plaj-saci-modelleri-2

Agua Bendita defilesinde mankenlerin saçı yana ayrılmış ve kulağının arkasından büyük bir toka ile tutturulmuştu.

2014-plaj-sac-modelleri

Ve son olarak Dolores Cortés defilesi mankenlerinin asi görünümünden bahsetmeden olmazdı. Mankenlerin saçı yoğun olarak kabartılmış, yana ayrılmış ve ince saç örgüleri ile tamamlanmış. Makyaj olarak ise siyah dumanlı göz makyajı uygulanmış, dudaklar ve geri kalan bölümde naturel renkler kullanılmış. Belki akşam yemeği için düşünülebilir ne dersiniz?