Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

2015 Nişan Elbiseleri, Kıyafetleri

Evlenecek gelin kızların düğün

Evlenecek gelin kızların düğün ve ön düğün gibi yaşanan nişan hazırlıkları hiç bitmez. Son ana kadar süren alışverişlere rağmen yine eksikler olduğu düşünülür ve panik yaşanır. Oysa o özel anlarda ortamın en güzel ve gösterişli bayanları her zaman kendileri olur.

Nişan daha öncede söylediğimiz gibi düğünün ön provası niteliğindedir. Nişan hazırlıkları da düğün hazırlıkları kadar yoğun ve stresli bir şekilde geçer. Bir sezon önceden belli olan nişanlıklar da gelinlikler kadar önemlidir. Bizde bunu düşünerekten sizler için 2015 yılının en çok öne çıkacak nişan elbisesi modellerini inceledik.

2015 Nişanlık Modelleri, önceki yıllarda da olduğu gibi klasik çizgiden çok uzaklaşmadan farklı bir havada oluşturulmuş olarak karşımıza çıkacak. En çok dikkat çekici olan eskinin prenses etek nişanlıklarının yani kabarık etekli nişanlık modellerinin önümüzde ki sezonda da çok trend olması olacak. Bunun yanında yine boydan balık etek inen ve yerlere kadar uzanan modelleri de nişanlık modelleri arasında görmek mümkün.

Önümüzde ki sezonun nişanlık renklerinde en çok öne çıkan renkler; pudra pembesi, ekrü, nar çiçeği rengi, menekşe moru gibi renklerdir. Aksesuarlara bakacak olursak nişanlıkları tamamlamak için en çok inci setlerin tercih edildiğini görmekteyiz. Ayrıca platform topuk ayakkabılar ve küçük mini çantalarda önümüzde ki sezonun nişanlık modelleri içinde öne çıkan aksesuarladır.