Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Marks & Spencer ile yaza hazırsınız

Marks & Spencer’ın mayo,

Marks & Spencer’ın mayo, bikini ve plaj kıyafetlerinden oluşan zengin 2014 Yaz Kadın Giyim Plaj Koleksiyonu ile harika bir yaza hazırlanın.

28848_marks-and-spencer-2014-mayo-bikin-plaj-koleksiyonu-22

Tatil rotanızı belirledikten sonra Marks & Spencer’ın 150’den fazla mayo ve bikini seçeneklerine göz atmadan yola çıkmayın. Korseli mayolarımızla kendinizi formda hissedecek, beyaz, mavi, mint yeşili ve pembe gibi renk çeşitleriyle zenginleşen şort, atlet ve elbise koleksiyonlarını bavulunuzun baş kahramanı ilan edeceksiniz.

Plaj şıklığınızı tamamlamak için tasarlanan şort, atlet, elbise, keten gömlek ve pantolonlar bu sezon farklı renk ve model alternatifleriyle sizi şaşırtacak. Mavi, beyaz ve kırmızının tonları bu sene favori renkler arasında. Bikiniyi sevenler de bu sezon Marks & Spencer mağazalarındaki farklı kesim ve desenlerdeki modeller arasında seçim yapmakta zorlanabilirler. Çünkü Marks & Spencer mağazalarında 150’den fazla mayo ve bikini çeşidi sizleri bekliyor. Straples ve çabuk kuruyan modelleriyle plaj koleksiyonunda herkese uygun bir seçenek mutlaka var. Sizi kilo derdinden kurtaracak korseli mayolar, plaj şıklığınızı tamamlayacak çiçekli pantolonlar, şapka ve flip flopları da alışveriş çantanıza eklemeyi unutmayın