Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

2017 İlkbahar/Yaz Saç Trendleri

Prada‘nın ikonik kütü vs.

Prada‘nın ikonik kütü vs. güzellik dünyasının son fenomeni Cher saçı, Fendi’nin eğlenceli ve çocuksu tokaları vs. Gucci’nin şık kaskları, Jacquemus’un öne düşen saçları vs. podyumun seksi detayı yana atılan saçlar… 2017 İlkbahar/Yaz sezonunun güzellik tezatlarıyla dolu, orijinal ve dinamik saç trendlerini keşfedin.

Alexander Wang’in başlattığı sörf hareketi, bu sezonun en orijinal trendi. Punk platin, sahil dalgaları ve androjen kesimleriyle sezona damgasını vuran trend, İlkbahar/Yaz 2017 sezonunda sörf ruhuna yeniden can verecek.

Sörf Ruhu

Gittikçe daha sık görmeye başladığımız renkli saç hareketi, bu sezon patlama yapacak. Küçük bir detay olarak başlayan bu heyecan, bu yaz en eğlenceli obsesyonunuza dönüşecek. Yarı-kalıcı ve bitkisel içerikli renkli boyalarla tanışmadıysanız, bu yaz tanışmanın tam vakti!

Gökkuşağı Renkleri

Yazın olmazsa olmazı örgüler, İlkbahar/Yaz 2017 podyumlarında yeni ve orijinal formlara büründü. Londra Moda Haftası’nda devrim yapan örgüler, romantizmden neo-gotik akımına, eklektik bir güzellik tavrıyla karşımızda. Yeni nesil örgüler içinde, topuz ve örgünün gizli birlikteliği ise elegan ve çabasız coolluğuyla yıldızı yüksek modellerden.

Örgü Varyasyonları

Çocuksu tokaların yükselişi de İlkbahar/Yaz 2017 sezonunun beklenmedik güzellik hareketlerinden biriydi. Karl Lagerfeld’in Fendi’nin Harikalar Diyarı için uyarladığı renkli tokalaralışılmış güzellik normlarını yıktı. kampanyasında ise mini, punk topuzlara eşlik eden renkli tokalar pop bir güzellik detayı olarak karşımıza çıktı. Sokak stilinde ön göremediğimiz podyum trendinin, yaşam bulmuş halini merakla bekliyoruz. 

Kafana Tak!

İlkbahar/Yaz 2017 sezonunun saç ilhamı yalnızca podyumdan değil, podyumdan daha renkli ve cüretkar olan sokak stili yıldızlarından geldi. Sokağın açık ara kazanan saç modeli ise modern, ense topuzu oldu. Minimal modernizmin anahtarı, alçakgönüllü ama asil topuzlar, sezonun birincisi olmaya oynuyor.

Modern Ense Topuzu

 

Geçtiğimiz sezon tarafını seçen saçlar, şimdi o yönde tüm ihtişamını ortaya koyuyor. Bu sezon tek bir yana atılmış, havalı saçlar cazibe sınırlarını aştı. Michael Kors, Saint Laurent ve Bottega Veneta şovlarında karşımıza çıkan bu seksi saç trendi, pratik ve göz alıcı moduyla şimdiden favorimiz!

Yana At!

lkbahar/Yaz 2017 sezonu yalnızca saç modelleriyle değil, radikal kesimleriyle güzellik dünyasında ön planda. Prada’nın 20’lerden esinlenen ikonik kütünden, Balenciaga’nın kitsch kesimlerine, bu yaz siz de radikal kesimleri yeniden değerlendirmeye alacaksınız.

 Radikal Kesimler

Islak saç trendi, sezonun güzellik fenomeni olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Hood by AirGivenchy ve Alexander McQueen defilelerinde karşımıza çıkan ıslak saçlar, cesur ve maksimalist tavrıyla gözümüzü korkutsa da Balmain’de deniz kızlarını kıskandıran görünümüyle tüm seksapalitesini kanıtladı.  

Islak Saçlar

2000’lerin D.I.Y saç modeli geri dönüyor. Evet, tahmin ettiğiniz üzere eskiden ütüleyip düzleştirdiğimiz saçlardan bahsediyorum. 2017 İlkbahar/Yaz sezonunda hem sokaklarda hem podyumda karşımıza çıkan bu trend, parlak ve gösterişli düz saçı neden bu kadar çok sevdiğimizi yeniden hatırlatıyor. Bu güzellik trendinde ise dikkat edilmesi gereken iki önemli nokta var; saçlarınıza nazik davranın ve artık ütüler kadar güçlü olan düzleştiricilere şans verin. Bir de saçınızı dümdüz yapacaksanız, güzel bir görünüm için saçınızın sağlıklı olduğundan emin olun!

Düz Saç Modası