Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

2017 Abiye Modası

2017 Abiye Modası Mezuniyet,

2017 Abiye Modası

Mezuniyet, nişan, düğün gibi etkinliklerin bol bol yapıldığı bu sezonda sizlere 2017 abiye modelleri hakkında bilgi vererek moda olan modelleri tanıtacağız. Özel geceleriniz için seçeceğiniz abiye modellerinizde stil ikonu bir görünüm yakalamak istiyorsanız sizler için seçtiğimiz abiye modellerine göz atmanızı öneririz.

Düğün Abiyeleri

Bu yaz düğünlerde giyeceğiniz abiyelerde uzun modelleri tercih etmenizi öneririz. Uzun abiyeler sizi oldukça şık ve güzel gösterecektir, ancak siz daha sıra dışı bir görünüm yakalamak istiyorsanız mini boy abiyeleri de tercih edebilirsiniz. BU yaz düğünlerde bol işlemeli, bul pullu ve dantelli abiyeleri göreceğiz. Siz de şık ve trend bir görünüm yakalamak istiyorsanız mavi, kırmızı, yeşil, mor ve siyah tonlarını tercih edebilirsiniz.

Mezuniyet Abiyeleri

Mezuniyet gecesi herkes için son derece önemlidir, bu özel gecede en şık ve en güzel olma yarışında galip gelmek istiyorsanız öncelikle vücut tipinize uygun bir abiye modeli tercih etmeniz gerektiğini unutmayın. Bu sezon uçuşan elbiseler mezuniyet abiye modelleri arasında yükselişe geçti. Hem normal abiyelerde hem de tesettür abiye modellerinde uçuşan, hafif ve ışıltılı modeller ön plana çıkıyor. Renk olarak en çok mavi, mor, siyah ve kırmızı tercih ediliyor.

              

Gece Elbiseleri

Şık davetler için tercih edilen gece elbiseleri 2017 yılında oldukça sade ve şık modellerde karşımıza çıkıyor. Uzun, sade ve vücudu saran gece elbiseleri bu sezon çok tercih edilecek.