Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

2014 Gelinlik Modelleri

Bir çok bayan evlenmeden

Bir çok bayan evlenmeden neredeyse yıllar öncesinden gelinlik araştırmaları içine giriyor. 2014 yılında evlenmeyi düşünen bayanlar geç kalmamak için şimdiden 2014 gelinlik modelleri araştırmasına başlamışlardır. 2014 yılında evlenmeyi düşünüyorsanız en az 3-4 ay önceden gelinliğin dikim hazırlıklarını başlatın ki her ayrıntısı sizin zevkinize göre olsun. Düğününüzde özel olmak istiyorsanız bizim size tavsiyemiz internet ve katalog araştırmalarında bulduğunuz bir kaç gelinlik modelini birleştirin. Her ayrıntısı farklı olsun ki kendinizi özel hissetmenizi sağlasın.

pronovias-2014-gelinlikleri

Yıllar geçtikçe daha da modern bir yaşam biçimi içine giriyoruz bu da hayatımızda ki bir çok şeyin abartılı ve lüks olmasına neden oluyor. 2014 gelinlik modelleri konusunu ele alırsak 2014 gelinlikler modelleri aksine daha sade olma yolunda ilerliyor. Taşlar, pırlantalar ve daha birçok abartılı aksesuarların kullanıldığı düğünlerde gelinliğin sade olması en doğru seçim olabilir. Eğer gelinliğinizi sade seçtiyseniz aksesuar ve mücevher konusunda biraz abartıya gidebilirsiniz. Sade gelinlik üzerinde ki gösterişli mücevherler sizi kötü göstermeyecektir.

2014 gelinlik modelleri içinde kabarık ve gösterişli bir tercih yapmayı düşünüyorsanız aksesuar konusunda kesinlikle sadelikten yana olmalısınız. Kabarık ve gösterişli bir gelinlikte daha ince ve zarif mücevherler kullanmalısınız veya hiç mücevher kullanmayabilirsiniz ama bu durum bizim kültürümüzde pek mümkün değil. Gösterişli mücevherleri seven bir kültüre sahip olmamız şüphesiz ki Osmanlı döneminin etkilerinden kalmaktadır. 2014 gelinlik modelleri içinden tercih ettiğiniz gösterişli gelinlikte büyük taç ve abartılı duvak kullanmamaya özen gösterin aksi durumda sizi göz yorucu bir biçime sokacaktır. Gelinliğin ve sizin göz yorucu bir görünüme sahip olmanız davetli misafirleriniz içinde pek hoş bir durum olmayacaktır. Göz yorucu detaylar misafirleri sıkabilir ve düğünü erken terk etmelerine neden olabilir.

Özenle hazırlandığınız evlilik hazırlıklarında en önemli unsur gelinlik arayışı için size 2014 gelinlik modelleri hakkında bilgi vermek istedik. 2014 gelinlik modelleri ile ilgili edindiğimiz bilgilere dayanarak paylaştığımız yazımız umarız yararlı olmuştur.