Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

2017 Sonbahar/Kış Elie Saab Abiye Modelleri

Dünyaca ünlü moda tasarımcısı

Dünyaca ünlü moda tasarımcısı Elie Saab; her yıl en özel tasarımları bayanlara cesurca sunmaya devam ediyor. Şık ve zarif olmak isteyen kadınlara hitap eden Elie Saab; hem özel gece kıyafetlerini, hem de gelinlikleri kendine has şekilde tasarlayarak görücüye çıkarıyor. 2017 abiyeleri de ciddi şekilde beğeni toplamayı başarırken kadınların özel gecelerde aradıkları o muhteşem stili sunarken modaya yön vermekte olan markaların başında geldiğini de bir kez daha kanıtlıyor.

Kış sezonuna özel şekilde tasarlamış olduğu şık ve modern abiyelerle gerek genç kızların, gerekse de olgun bayanların beğenisini kazanan marka; farklı renk alternatiflerini  yanı sıra, geniş bir segmentte sunduğu abiye modelleri ile hem şık hem de seksi bir görünüm kazanabilirsiniz.

Genelde koyu ve pastel tondaki renklerin ağırlıklı olduğu Elie Saab abiye modelleri kış sezonu tasarımlarında farklı stillere hitap edebilen pek çok elbise bulunuyor. Yırtmaçlı, dekolteli ve transparan modelleri moda tutkunları ile buluşturan Elie Saab; bu modellerin yanı sıra, taşlı, dantelli, işlemeli ve kabarık olmak üzere pek çok modele de yer veriyor. Böylelikle her zevke ve her yaşa hitap eden tasarımları bulmak mümkündür.